Over ons…

Onzekere tijden vragen om zekerheden in expertise en visie

MagiQ5 is een advies & consultancy organisatie voor het MKB. Wij richten ons op bedrijfsoptimalisatie, ICT en Security en de AVG (privacy). MagiQ5’s gespecialiseerde adviseurs en (verander)managers werken landelijk. Afhankelijk van de uitdaging waar u voor staat eist u een specialist die juist op dat gebied over expertise beschikt maar dat kan plaatsen binnen de context van uw bedrijf. Als dat u verder helpt wordt een specialist geraadpleegd op een van de aanpalende kennisgebieden. MagiQ5 heeft die adviseurs in huis, of kan die bij u inzetten vanuit haar netwerk. Doordat onze specialisten bewezen goed samenwerken kunnen wij uw organisatie in de breedte ondersteunen.

EEN OPTELSOM VAN ZEKERHEDEN

Ben jij geïnteresseerd geraakt in ons verhaal? Maak dan gerust een afspraak voor een gratis adviesgesprek waarin we elkaar beter leren kennen en we kunnen kijken welke oplossing het meest geschikt is voor Uw organisatie.

De afgelopen paar jaar hebben wij meer dan 120 opdrachten uitgevoerd op het gebied van:
· Bundelen van activiteiten binnen gezamenlijke uitvoeringscentra (Shared service centra). (ICT, Financiën, inkoop, administratie, etc.)
· Verbeteren van de bedrijfsvoering, zo dat efficiënter, goedkoper en doelgerichter gewerkt wordt. Met behoud of zelfs verbetering van kwaliteit
· Inrichten en beheren van (internationale en lokale) ICT huishoudingen (techniek, beheer, security, efficiency)
· Advisering en ondersteuning van de optimalisatie van alle aspecten rond security en privacy, mede vanuit de nieuwe privacy wetgeving. (data veiligheid, AVG compliance)

De werkzaamheden zijn uitgevoerd binnen de markten:
· MKB:
– Handel
– Industrie
– Retail
– Horeca en hotelwezen
– Administratiekantoren
· Zorg:
– Thuiszorg
– Dagopvang
· Verenigingen en belangenorganisaties

Stuur ons een bericht

Contactinformatie

Heb je een vraag? Bel ons nu
+31 15041688
Onze kantoorlocatie
de Deel 31, 3902 CT Veenendaal
Stuur ons een mail
info@magiq5.net